Stijn Braeye

vennoot & advocaat

Stijn Braeye is stichtend vennoot. Als advocaat familierecht is hij gespecialiseerd in echtscheiding, erfenis- en vermogensrecht. Meester Braeye streeft naar constructieve en creatieve oplossingen.

T +32 498 70 60 80
braeye@vbadvocaten.be
Hard als het moet, toegeeflijk als het kan. Met een voorkeur voor onderhandelingen en positieve schikkingen legt Stijn Braeye (°1981) zich als advocaat toe op echtscheidingen, erfenissen, schenkingen, testamenten en het verdelen van familievermogens. Met bezieling verdedigt hij de rechten van zijn cliënten binnen en buiten de muren van de rechtbank.

Naast advocaat gespecialiseerd in familierecht is hij ook onderlegd in aansprakelijkheid, verkeer, verzekeringen, strafrecht en huurovereenkomsten.

Als student aan het Klein Seminarie in Roeselare, West-Vlaanderen, werd Stijn Braeye in 1999 eerste laureaat van de stad. Vijf jaar later was hij met onderscheiding licentiaat in de rechten aan de UGent. Sinds 2009 leidt hij samen met Michiel Van Eeckhoutte advocatenkantoor Van Eeckhoutte & Braeye.
Recent verschenen blogartikelen van meester Stijn Braeye:

Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK