Michiel Van Eeckhoutte

vennoot & advocaat

Advocaat verkeer en aansprakelijkheid, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en bouwrecht. Michiel Van Eeckhoutte is een van de twee grondleggers van Van Eeckhoutte & Braeye.

Stijn Braeye

vennoot & advocaat

Stijn Braeye is stichtend vennoot. Als advocaat familierecht is hij gespecialiseerd in echtscheiding, erfenis- en vermogensrecht. Meester Braeye streeft naar constructieve en creatieve oplossingen.

Liesbeth Janssens

vennoot Waregem & advocaat

Master in de rechten én bedrijfseconomie met internationale ervaring in transport. Liesbeth Janssens is vennoot in het kantoor Waregem.

Bram Allemeersch

vennoot Waregem & advocaat

Realisme met ambitie. Naast ondernemingsrecht en specialist in financiële geschillen heeft Bram Allemeersch als advocaat een passie voor sportrecht. Bram Allemeersch is vennoot in het kantoor Waregem.

Dries Van Parys

advocaat

Sinds 2007 is Dries Van Parys advocaat aan de Balie. Gedreven en met kritische blik staat hij zowel de particulier als de onderneming bij.

Jasper Bolle

advocaat

Sedert 2010 verdiept Jasper Bolle zich als advocaat in het transportrecht, ook over de landsgrenzen heen. Alsook in het strafrecht.

Lynn Schockaert

advocaat - bemiddelaar

Lynn Schockaert studeerde in 2009 af als master in de rechten aan de KU Leuven. Zij legt zich als advocate toe op dossiers inzake echtscheidingen, successie en nalatenschappen, familie- en familaal vermogensrecht alsook in vastgoed (koop - huur). Sinds 2020 is zij erkend familiaal bemiddelaar.

Luka Lescrauwaet

advocaat

Luka Lescrauwaet studeerde in 2019 af aan de KULeuven als master in de rechten. Sinds september 2019 werkt meester Lescrauwaet als advocate en sinds februari 2023 is zij verbonden aan het kantoor in Roeselare.

Judith Vankeirsbilck

advocaat

Vanuit een brede interesse in diverse materies, legt Judith Vankeirsbilck zich nu voornamelijk toe op verkeersrecht, aansprakelijkheidsrecht en ondernemingsrecht.

Fien Vroman

advocaat

Fien Vroman liep school aan Leiepoort Campus Sint-Hendrik te Deinze. Vervolgens studeerde ze in 2021 af aan de Universiteit Gent als Master in de Rechten.

Flore Wulleman

advocaat

Flore Wulleman behaalde in 2021 haar diploma Master in de Rechten aan de Universiteit Gent. Sinds 1 oktober 2021 is zij ingeschreven aan de West-Vlaamse balie.

Lisa Coghe

advocaat

Lisa Coghe is sinds 2022 verbonden aan het kantoor.

Caithlyn Ramette

advocaat

Caithlyn Ramette studeerde in 2023 af aan de Universiteit Gent als Master in de Rechten. Vervolgens legde ze haar eed in oktober af voor het Hof van Beroep te Gent. Sinds oktober 2023 is zij ingeschreven aan de West-Vlaamse balie en werkt zij voor het kantoor te Roeselare.
 

Michèle Robbe

boekhouding

Michèle Robbe verzorgt de boekhouding, facturatie en credit management van het kantoor.

Sophie Naert

secretariaat

Sophie is het gezicht en de stem van ons kantoor.

Rositsa Pencheva

secretariaat

Rositsa verzorgt de administratie op het kantoor te Waregem.

Johan De Koster

secretariaat

Punctueel en precies. Met ruim 40 jaar ervaring kent Johan meer dan wie ook het belang van correcte communicatie.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK