Michiel Van Eeckhoutte

vennoot & advocaat

Advocaat verkeer en aansprakelijkheid, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en bouwrecht. Michiel Van Eeckhoutte is een van de twee grondleggers van Van Eeckhoutte & Braeye.

Stijn Braeye

vennoot & advocaat

Stijn Braeye is stichtend vennoot. Als advocaat familierecht is hij gespecialiseerd in echtscheiding, erfenis- en vermogensrecht. Meester Braeye streeft naar constructieve en creatieve oplossingen.

Liesbeth Janssens

vennoot Waregem & advocaat

Master in de rechten én bedrijfseconomie met internationale ervaring in transport. Liesbeth Janssens is vennoot in het kantoor Waregem.

Bram Allemeersch

vennoot Waregem & advocaat

Realisme met ambitie. Naast ondernemingsrecht en specialist in financiële geschillen heeft Bram Allemeersch als advocaat een passie voor sportrecht. Bram Allemeersch is vennoot in het kantoor Waregem.

Dries Van Parys

advocaat

Sinds 2007 is Dries Van Parys advocaat aan de Balie. Gedreven en met kritische blik staat hij zowel de particulier als de onderneming bij.

Jasper Bolle

advocaat

Sedert 2010 verdiept Jasper Bolle zich als advocaat in het transportrecht, ook over de landsgrenzen heen. Alsook in het strafrecht.

Lynn Schockaert

advocaat - bemiddelaar

Lynn Schockaert studeerde in 2009 af als master in de rechten aan de KU Leuven. Zij legt zich als advocate toe op dossiers inzake echtscheidingen, successie en nalatenschappen, familie- en familaal vermogensrecht alsook in vastgoed. (koop – huur). Sinds 2020 is zij erkend familiaal bemiddelaar.

Paulien Van Robaeys

advocaat

Sinds 2018 werkt Paulien Van Robaeys als advocate. Zij is thuis in diverse rechtsdomeinen met een bijzondere interesse voor het familie- en jeugdrecht.

Judith Vankeirsbilck

advocaat

Vanuit een brede interesse in diverse materies, legt Judith Vankeirsbilck zich nu voornamelijk toe op verkeersrecht, aansprakelijkheidsrecht en ondernemingsrecht.

Bruno Vanpraet

advocaat

Sinds 2020 werkt Mr. Bruno Vanpraet als advocaat. Hij focust zich op rechtsmateries van uiteenlopende aard, met een passie voor algemeen burgerlijk recht, aansprakelijkheidsrecht, verkeersrecht en strafrecht.

Nel De Sutter

advocaat

Nel De Sutter werkt als advocate in het kantoor te Waregem. In 2021 behaalde zij het diploma Master in de Rechten aan de Universiteit van Gent.

Lisa Coghe

advocaat

Lisa Coghe is sinds 2022 verbonden aan het kantoor.

Michèle Robbe

boekhouding

Michèle Robbe verzorgt de boekhouding, facturatie en credit management van het kantoor.

Sophie Naert

secretariaat

Sophie is het gezicht en de stem van ons kantoor.

Johan De Koster

secretariaat

Punctueel en precies. Met ruim 40 jaar ervaring kent Johan meer dan wie ook het belang van correcte communicatie.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK